Me një eksperiencë 20-vjeçare ofrojmë shërbim të shpejtë, korrekt dhe cilësor. Ne ju vijme në ndihmë në çdo skaj të Shqipërisë në rast difektesh dhe aksidentesh duke ju ofruar punëtorë profesionistë dhe të sjellshëm.

Karrotrecët tanë janë të përshtatshëm për të transportuar vetura, fuoristrada, furgonë, rulota, skafe, etj. Kujdesemi për klientët duke i ofruar atyre asistencë 24 orë në 7 ditë të javës me çmimet më konkuruese në treg.

Karrotrec Luani është zgjidhja për automjetin tuaj!

Karrotrec Fier 24 orë, Karrotrec Luani, Sherbim Karrotrec ne Fier, Towing Service Fier, Karrotrec per Automjete, Rulota, Skafe. Tel: +355 69 99 22 007